spänningar

jag får ont i magen av mitt shoppingberoende. hittade precis min nyårsklänning! it's mine :D


come on!


bara du frågar så säger jag ja!

det är orättvist

så är man snäll, rolig, gullig, mysig, smart, ärlig, söt, snygg, smal, vacker, underbar ja och allt det där va! vad vill män ha undrar jag?

vill dom ha en elak, astråkig och ful som stryk tjej???

nackspärr

hej jag har fått nackspärr. det är inte konstigt, för det är så satans kallt här om nätterna att jag ligger och spänner mig på konstiga vis.

jag ska till sthlm över nyår, men jag har ingenstans att bo. kul.

nu har jag lust att tända eld på hela jävla lägenheten, håller fan på att frysa ihjäl!!

DSQUARED



ta mig med storm

jag hatar att känna tomhet. önskar att någon kunde fylla mitt tomrum med kärlek.

jucki and buggi

pratade med pernilla igår, guuuuuuuuuuuuuud vad jag saknar henne!!! något enormt!
hon kommer hem den 18:e, bara en månad!! ska bli så jävla roligt och då har jag flyttat med!! wiiiiiii!! :D

...

ska jag berätta hur mkt jag hatar mig själv? JAG HATAR MIG SJÄLV!!!!!!!!! ge mig styrka någon!! jag vill inte. jag orkar inte. när ska jag lära mig att älska mig själv?

när ?

när ska han komma in i mitt liv? krama om och säga att han älskar mig?

jo den dagen jag älskar mig själv.

I can't explain

got a feeling inside, can't explain. it's a certain kind, can't explain. I feel hot and cold, can't explain. way down in my soul, can't explain. I said can't explain. I'm feeling good now but, can't explain.
dizzy in the head and I'm feeling blue. the things you've said well maybe they're true. I'm getting funny dreams again and again, I know what it means but...

can't explain, think it's love, try to say it to you when I feel blue. can't explain.

hahahaha

alltså min mamma är så rolig!! hon hade lånat min kamera när hon var i spanien. så skulle jag nu titta på hennes bilder.. hon har fan i mig filmat precis allting. haha fina bilder!

personalfest igår, riktigt skoj!

hahaha

victor friskade precis upp mitt minne med en härlig händelse för en fasligt många år sedan. pappa satte båda fötterna i ett sånt här plastband man får runt paket från posten!! HAHAHA!! det såg ju förfärligt roligt ut! först den ena foten, sen den andra och vips pladask på marken! vi fortsatte vägen hem med en muttrandes pappa. svära är han bra på!
det som gör det ännu roligare är att hanna gjorde exakt samma sak några år senare. jag, hanna och rebecka gick brevid varandra. ett tu tre hanna ligger på marken med ett plastband runt om benen!! HAHAHA DÖÖÖÖR VAD ROLIGT!

grattis pappa

undrar om jag kanske borde boka tid hos en läkare. undersöka mitt huvud?
jag lider av huvudvärk, detta i två månaders tid. jag är lite rädd.. eller? det är inte vilken huvudvärk som helst, det är plågsamt!! JAG BLIR BLIND!! mina tänder och näsa håller på att sprängas och det känns som en stor brinnande boll sitter innanför pannbenet. ljuvligt. med min läkarfobi lär jag inte få svar på detta.

sov så sött :)

kass



unlucky love

har inte ord för detta här. fan jag är så jävla förbannad! vad är detta för jävla skit?? va?? varför händer det alltid mig?? vad fan har jag gjort?? varför är jag så jävla snäll?? kan någon snälla ge mig 100 örfilar tack!?

vill någon lägga mig i den mjuka ullen av ett får?, vill bort från detta variga öppna sår.

stam

baby

vilken lycka i kroppen! två vänner till mig ska bli föräldrar!! :D
kärlek överallt och det närmaste jag kommer är när jag klär av herrdockerna på jobb. avundsjuk? nä tänkte väl det.



wake up!

hallå stella!! vakna!! du gör mig besviken..

du har grävt ett hål i mitt huvud och nu kommer du inte ut. oh no!

du måste va sjuk

gud så mysigt det är, lisa är här! vi har inte träffats på flera månader! var och promenerade i solskenet innan idag med hanna och snart ska jag iväg och se lucinda. go helg!

södra åby

här med säger jag stella olsson upp bekantskapen med askalasfestandet! ska snart åka till mina föräldrar och bli firad och fira min pappa! kul! på söndag blir det ännu roligare, för då ska jag se min älskling lucinda williams :D jag hoppas verkligen att hanna hinner fixa biljetter hade varit skoj om hon följde med!

hajhaj!