packat och klart

hejdå!

34 grader och sol

hello! jag gick ju loss hårt igår. det fick jag inte! men ja det va asball :D va hemma hos sandra årup på förfest. både sandra, bumbi, karin och madde har likadana soffor, that's just so cute >.<
vi skulle till lovin igår, men där va vakterna skinkiga, så vi stack till plysch istället. att dansa till latinhouse när man heter stella kan bli farligt, jaa om man står bakom mig då alltså :D tror jag trampade sönder många fötter igår, sorry..
natten slutade med md. sen somnade viggo och bahman brevid varandra, how sweet

idag är det tvättning, packning och planering som gäller, kukelikul!

12:58
börjar få panik på mig själv! ska fundera på om jag ska till sthlm eller inte efter italien. det är så att jag har dåligt med pengar och dåligt med boende när jag kommer va där. hinner ändå inte träffa alla som jag vill träffa under en dag då?... bajs. men sthlm finns kvar, bara kommer nån annan gång istället.

guccilove
kan man bli sötare?

I envy the wind

monsunregn i malmö och såklart var jag ute och cykla i det!
tredje gången den här månaden larmet går när jag går ut från en affär!! det finns fan ingenting i min väska som piper sen när man går igenom allting.. så jävla störigt! trodde först att det va mina zarasandaler, men dom hade jag inte på mig idag.. hmm. börjar fan tro att nån opererat in ett larm i min kropp.

min bror är en hallick. han försöker gifta bort/sälja mig till två män på jobbet. dom håller för tillfället på att buda över varandra.. tror att det handlar om 5 hus i afrika och 100 kameler !!?? mmm visst! viggo kan ju alltid öppna en kamelkebap-restaurang. det hade säkert blivit populärt i malmö.

viggo och jag

Bajs med stort B

kuk i röven

dear diary

har shoppat idag, vilket jag inte får :| ett par jeans, ett linne och skor :D
åker till perugia på måndag, sthlm efter det. happy happy!

dom är snälla på posten också. jag ska säga upp mig vad som än händer. my new life, bada ba ba ba I'm lovin' it!

stress

vilken dag vilken dag. upp och hoppa klockan fem! varit igång sen dess. nu har jag och våffe äntligen bestämt att vi ska vara i italien två veckor! lämnar helveteshålan på söndag och är borta i tre veckor! så jäääääävla skönt!!!!!!!! fy fan vad det ska festas :D :D :D måste slinga mitt hår!

you are always on my mind

tjenis penis. ville verkligen sova ut idag, men det ville inte mina katter att jag skulle göra :C
fy fan i helvete vad gårdagen var jobbig. skulle hämta ut cykelfanskapet igår innan jobbet. kommer dit och då har cykelhandlarjäveln stängt på fredagar!!!! vilket jävla mongo. ja så då kom jag en halvtimme för sent till jobbet bara för jag tog bussen och det är malmöfestivalskit nu. fy i helvete vad jag hatar malmöfestivalen. jobbade åtta timmar och kände mig som världens fulaste människa, missade sista bussen hem. heidi körde mig in till stan. vi bestämde oss för att käka langos. vilken helvetes jävla lång kö det va, första och sista langosen i år! sen skulle vi såklart ta oss till mölleplatsen där mina kompisar va. det va inte så lyckat. polisen hade spärrat av allting när vi väl hade kommit in i parken. det va för mkt människor där. avspärrningen ledde till att vi helt plötsligt var instängda i parken och heidis parkering gick ut! men vi kom ut till slut. jävla festival! med brännande fötter och matosflott hängande som en mantel över oss vandrade vi bort till bilen och körde hem. sen blev det satc enda till ögonen inte klarade mer.

ikväll blir det kräftskiva hos johan och kb.

crazy little thing called love

07:20 nej då jag är inte alls trött. det blev inte gilbert grape, utan the break up och en flaska vin istället. jag har en sådan jävla huvudvärk nu så att det inte är sant. ja och jag tvättar :D

match in the gastank boom boom

oh my hanna oh my hanna! haha hon kom visst nu! min älskade hanna och vi ska kolla på what's eating gilbert grape. så jävla bra!

aaah blubb hey
indiekids - hanna och jag för ett antal år sedan :D

knullhora

ja då sitter man här igen, ont i ryggen ont i benen, träningsvärk och huvudvärk. ja det vanliga... typ. alltså efter en dag på posten. men seriöst det jag har gjort idag är inte ok. jag stod fan i en stor jävla mörk lokal och sorterade icareklam!!!!!!!!!!!!!1111?????????????+ SJÄLV!!!?? I FYRA TIMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!111?? jag har ont i mina ögon efter det. inte nog med ont i ögonen, ont i själen. aj.
jaja nog med postensnack. igår så skulle jag ju ha tjejmiddag och filmkväll. blev inte riktigt som planerat. mina girls hade bestämt att dom skulle dra ut och festa istället. så dom kom hem till mig och använde min lägenhet som en festlokal. blev smått irriterad när jag skulle gå och lägga mig, att dom fortfarande vrålade och höjde musiken som jag precis hade sänkt. jag skulle liksom upp klockan fem på morgonen dagen efter. men ja, dom hade kul iaf :D
eftersom jag inte kunde somna började jag smsa med daniel istället. den jäveln, längtar tills vi ska träffas!

me and waffle

vänta nu kommer inte hanna imorgon?
nä nu ska jag fan bara slöa resten av dagen, kränga snacks och kolla på film :D

daydreamer

15:40 åtta timmar på posten avklarade. ikväll blir det tjejmiddag och film, mööööset! jag har bestämt mig för att börja jobba mer igen. för jag har kommit på värsta bra sysselsättningen/tidsfördrivningen på posten. dagdrömma! jag är en riktig daydreamer. men det kan bli farligt, så man får ju passa sig för vad man dagdrömmer om... så man inte typ sitter och blir kåt på jobbet. det är ju aningen jobbigt :D jepp nu ska jag sätta mig på balkongen och nuta av solen lite.

kuk

haha alltså igår värsta otursdagen! jag å pia sticker till bulltofta för en promenad och lite motion. sen började det regna... vi var helt jävla dyngsura!!!!! haha, kör hem halvnakna i bilen. det sluta regna precis när vi kom in i stan och då kunde ju alla titta rakt in i bilen och se oss. KUL. sen väntade värsta dagen på posten, det var så jävla tråkigt att jag höll på att tuppa av. efter nån timme stoppar min chef mig och säger att jag ska bli kallad till möte för att jag har haft för många korttids sjukskrivningar (vilket menas över sex sjukanmälningar på ett år). suck. vilket inte stämmer för jag kollade det precis. har fem sjukanmälningar på 2 år, så fuck u posten! jaja inte nog med att det va dödstråkigt på jobbet, när jag skulle cykla hem fick jag punktering.. precis en bit från jobb bara. trodde att jag skulle avlida. fick gå hem till min farmor och sova där över natten. nu har jag lämnat in cykelhelvetet och är äntligen hemma igen. jag måste verkligen ta en vecka semester till. jag och våffe bestämde precis att efter två veckor i italien bara måste vi va i sthlm en vecka. hur bra som helst, så nu ska bara posten bevilja min semester. tack på förhand.

22:51 jag hatar att ta bussen i malmö. det är bara äckliga människor som åker buss här. mår illa av tanken. alla säten ser helt sönderpissade ut också, så jävla äckligt! längtar efetr hassan!!!!

glädjerus

12:14 alltså det bara pirrar i hela min kropp. jag mår så bra, har inte mått så här bra på flera flera år. helt jävla underbart! det ljuva livet har hittat hem :D jaja ut och springa i parken snart!

knaaaaaaaaaaas

14:10 vaknade av att busschaffören skriker "HAALLÅÅÅ, HALLÅÅÅ, HAAAAAAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅEEEE!!!, vakna vart skulle du av?" ååh nej somnade på bussen hem i morse. precis så jag gjorde när jag skulle hem från helvetesnatten i båstad. fast då var det aningen värre, vaknade upp i köpenhamn då.
 
det där jag skrev om gårdagen att jag absolut inte skulle gå ut mer och att jag kanske skulle ta det lugnt ett tag... jaaa det sket sig kan man ju säga! ganska ordentligt också. hahaha jag dör av gårkvällen. det började med att jag och ulla åker till bjärred, det var trevligt och så.. träffade hästapollarna, proppade i mig 1kg godis, chillade ja det va lugnt och fint.. tills jag och våffe fick för oss att supa till det och dra till tisdagsklubben. gud, tack stella för att du tar hand om dig själv så bra! det blev heeeeeeeeelt jävla galet. tisdagsklubben va asroligt, för mkt sprit dock. efterfesten däremot kan jag bara beskriva med fyra ord.. ett två tre fyra. hejdå!

party!

peace up b-town

11:25 god morgon god morgon. otroligt seg, känner mig som ett white trash deluxe. ja då får jag rycka upp mig lite och dra iväg till bjärred.
jag ska verkligen inte gå ut ikväll och inte imorgon heller. jag får inte helt enkelt! har ju blivit värsta alkisen... skäms.

men en bra sommar än så länge. inga krossade hjärtan :D
jag är singel och det kan ju vara det bästa som hänt mig. har ju hur många karlar efter mig som helst, men jag vill inte ha nån av dom. haha. jag är kär i mig själv och tänker inte träffa någon på aslänge!!

nä nu ska jag lyssna på mariah carey - greatest hits och käka frukost, ciao!

delaired

owen    aniston
00:51 såg precis en sjukt bra film med clive owen och jennifer aniston, delaired. fy fan är så jävla trött så det är fan inte klokt, har sovit så dåligt på sistone.
imorgon ska jag å ullisgullis åka till waffle och leva loppan som på den gamla goa tiden! :D
nu vill jag sova för imorgonbitti måste jag städa. puss och godnatt

sommar, sol och ont i halsen

13:00 hanna ska komma över med gifflar snart, jag står för te. vi har ont i halsen. tror att jag har festat på tok för mkt den senaste tiden. jag borde jobba mer istället. orkar fan inte, inte när man jobbar där jag jobbar. ska åka till italien med våffe v.35-36 kommer bli uuuuuuunderbart!!! dessutom bor en man som är väldigt vacker där nere som vill gifta sig med mig. inte helt fel alltså. ok nu ska jag koka te.

våffe
wafflelove

16:08 hanna och jag (mest jag) har tryckt i oss en butterkaka. fy fan i helvete vad jag mår illa nu. känner för att dö.