abba

abba


asså jag älskar abba

odense

jag och våffe är dumma i huvudet!!!
var på kb i lördags, efterfest i odense.

jag var så jävla packad, helt väck i huvudet. sitter på gatan utanför kb och väntar på en efterfest. det kommer fram en engelsktalande kille och frågar varför vi sitter på gatan. ja vi väntade ju på efterfest. han sa att dom skulle ha efterfest i deras turnebuss. jaja vi hoppar på. men bara så att ni vet vi ska till danmark, sa dom. men det är ju lugnt, jag har ju mitt tågkort.
bara att vi hamnade i odense, norra danmark, inte ens samma ö som köpenhamn. ja, jag minns ingenting av efterfesten, bara att vi trodde att vi skulle till köpenhamn. ja sen kostade det fan i mig skjortan att ta sig hem. kukelikul.

första dagen på boomerang idag! det var roligt och jag kommer trivas som fan!! så jävla uuuuunderbaaaaaart att jobba i malmö!!!!!!!! LOVE!

hey miss sunshine

jag är så jävla glad!!!!!!!!!!!!!!
nu är jag anställd på boomerang, I MALMÖ!!!!

nu känns allting så jävla bra! måste bara hitta en lägenhet också! :D

tsusuar

ok, jag ligger i sängen och vill sova men kan inte. jag har ångest. det biter hårt i kroppen på mig. jag vill inte finnas, jag orkar inte anstränga mig. klumpen som sitter i min hals vill bara brista ut i gråt. jävla as!!!!!!

hej jag heter stella, jag vill träffa en underbar man, bilda en familj och bli en lycklig hemmafru. intresserad?

.

.


jesus kristus

har legat och kollat på film i soffan hela dagen hos min bror. jag hatar min jävla lägenhet, det är något som ger mig ångest där, det behöver jag inte mer av.
stoffe frågade om jag ville hänga med och göra en asienresa, sara frågade om jag ville hälsa på henne i florida.
jag ska jobba hela sommaren, FÖRSÖKA spara pengar, sen bara dra iväg från detta jävla ställe ett tag.

förresten va fan är det så satans jävla dåligt väder just dom dagar man är ledig????????

it sux

I hate myself and I want to die!!!!!!!!!!!!!!!!!

tjobaloba

tjobaloba


b . young

jag börjar jobba på b. young på onsdag.
jag är inte arbetslös längre :D

jodå

känns sjukt konstigt att inte jobba. det satt så mkt som en rutin i kroppen så nu är allt helt knäppt. känner mig verkligne arbetslös, vilket jag också är.
saknar alla kompisar på zara, känns som att man har lämnat världens bästa skolklass. har aldrig jobbat på ett ställe med så underbar personal, kommer aldrig hitta det igen.
köpte ett par träningsskor idag, fy vad tråkigt det var. ska börja träna med therese, har ju ändå inget bättre för mig om dagarna.

moi


F R E E D O M

jag känner mig som william wallace i braveheart -FREEDOM!!!!!!!!!!!
FREEDOM
jag har gjort det, jag går aldrig mer tillbaka till zara.
nu ska jag bara bli människa igen och hitta ett jobb!

ångest

här sitter jag i min säng med datorn i knäet. vilken jävla ångest jag har, den bara kryper som maskar i hela kroppen på mig!!!! jävla satans kuk skit!!!! jag får ont i hela kroppen av mitt liv.. jag hatar att vara ensam, kom och håll om mig! jag är arbetslös om tre veckor :D

det var ingen som hörde av sig om förflyttningen. ja, jag är ledig imorgon och sen var det onsdag. dom kommer till 100% anställa någon annan. jodå, så imorgon får jag gå stan runt och lämna cv å se glad ut! ska också träffa therese! det ska bli kul iaf!

snart kommer lisa och heidi hit. vi ska äta tacos och heidi kanske vill hyra min lägenhet, vi får väl se.

girl in love

så jävla deppig!! helt besatt av tanken att jag måste ha en pojkvän! varför kan jag helt enkelt inte bara ge upp?? jag kommer aldrig att hitta någon...

jag å våffe ska ta över pias och johans lägenhet, det är så jävla gött. något som är bra iaf.

jobbet är verkligen piss PISS!!! inte alls säkert att jag kommer få jobbet i malmö nu... jävla mög! måste söka mera jobb och jag måste få tag på markus imorgon om förflyttningen. blir jag inte förflyttad innan onsdag så är det bye bye med zara malmö. ja och då är det bye bye med zara köpenhamn också för då tänker jag gå på sekunden.

therese tog sin sjukskrivning, har fått jobb på issue. jag är verkligen glad för hennes skull, hon hade inte pallat en dag till på zara.

nu ska jag drömma söta drömmar. hejdå

bajs

hej, jag har fått en inflammation i trampdynan på min häl, så satans kul!!!!!!! sa upp mig på zara förra tisdan, kändes så jävla sjukt skönt. fast nu ska jag kanske börja jobba på zara i malmö istället, ska inte säga för mkt.

var på tivoli med therese igår, jag åkte upp och ner för första gången i mitt liv. SATAN AD KUL DET VAR!!!!!!!!!!!!!1 måste dit snart igen. hejdå