hey hey my my

nu kanske både jag och theresa börjar jobba på b.young!! faaaaaaan vad kul det hade varit :D :D
har äntligen fått min borste av fatti, så ikväll blir det borstning av håret sen ska jag tvätta det!!! (inte gjort sen i lördags)

hihi nu kommer lisafisa hit. herrå

image153

comes a time

fy fan i jävla helvete vad jag hatar min jävla kukmobil!!!!!!!!!! inte nog med att min mobil är så jävla jobbig, nu gick min laddare sönder också!!!! den satans jävla piggen knäcktes!!! ja, så fick jag leta reda på min gamla mobil. satte igång den, så dog batteriet på den på direkten såklart! å gissa vad som hände sen då!? jo, jag hade såklart ingen laddare till den!! så då gick det åt helvete! nu anväder jag min gamla nokia med ett gammalt jävla kontantkort som jag inte kan ringa från. kukelikul! ring mitt gamla nummer om ni har kvar det!! tack hej.

image145

blackout

jag har en ordentlig minneslucka från gårkvällen!!
jag skäms! jag är en jävla alkis! hejdå

chop me up

hade så ont i mina fötter att jag var tvungen att köpa nya skor för att kunna överleva shoppingrundan. det var lite småjobbigt, för jag ville inte ha dom. huvudsaken var då att dom var sköna! precis som mamma hade sagt.

mitt ansikte håller på att trilla av... fattar verkligen inte vad som har hänt!! har inte tid att gå till en jävla hudläkare heller. mög.

       


fatta så skönt, jobba idag, ledig torsdag, fredag, jobba lördag, ledig söndag och måndag!! PÅSKLOV!!!

så nu ska jag iväg och köpa nytt tågkort för 2000 jävla kr!! det tar emot så jävla mkt varje månad.. glömmer alltid bort det, så nu var man fattig igen :C

har planer på att öppna second hand butik!!!! det hade sandra också, träffade henne på stan igår. gick även in å sa hej till min andra gamla manager marcus!! så kul, saknar dom allihop! jaja hejdå!

jessica stam

hur kan vara så söt som jessica stam.
måste ha en stambag också!

sophie på jobbet hade en äkta, me don't like. me don't like her very much


         image134


ok, så här ligger det till. det luktar skit nere i källaren!! och det luktar skit blandat med tvättmedel i torkrummet!!! asså jag dör, kommer mina kläder stinka nu eller vadå??

jag å fatti tänkte gå ut å va fab idag i solskenet på våran lediga dag. men långnäsa på oss!! det regnar :C

aaaaaaaaaaaaajaaa. cpmög. hejdå

april april!

asså rövknull!!

lördagen blev skit.

söndagen blev asrolig!!! dog av skratt typ 1000 gånger. älskar myran, hon är så rolig!! haha
en jävla massa aprilskämt blev det också.

nu ska jag iväg till jobbet, jag kanske inte säger upp mig. herrå